Δήμος Άργους Μυκηνών: «Χώροι τοποθέτησης των αγγελτηρίων δεν μπορεί παρά να είναι οι πίνακες ανακοινώσεων»

5 μήνες ago
297 Views
Σύσκεψη για το θέμα της ρύπανσης από αγγελτήρια κηδειών και μνημοσύνων συγκάλεσαν οι αντιδήμαρχοι Άργους Μυκηνών οι κ. Χρήστος Πετσέλης και Θοδωρής Οικονόμου με τα γραφεία τελετών του Άργους.

Μετά από έντονες αντιδράσεις πολιτών για το ζήτημα της ρύπανσης από τα αγγελτήρια οι αντιδήμαρχοι επεσήμαναν ξανά το πρόβλημα της «αφισορρύπανσης» που ταλανίζει επί πολλά χρόνια την πόλη, υπενθυμίζοντας πως έχουν ήδη εγκατασταθεί οι ενδεδειγμένοι πίνακες για τις ανακοινώσεις σε διάφορα σημεία του Άργους.

Από πλευράς του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χρήστος Πετσέλης δήλωσε: «Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να κρατήσουμε την πόλη καθαρή και σας βεβαιώ πως οι λιγοστοί υπάλληλοι στην καθαριότητα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι λοιπόν άδικο αυτοί οι άνθρωποι να επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο με την παράνομη αφισοκόλληση. Ακούσαμε τα δίκαια αιτήματα των ιδιοκτητών των γραφείων κηδειών και ήδη τοποθετήθηκαν 40 καινούριοι πίνακες ανακοινώσεων και σε σημεία που μας υπέδειξαν και παρακαλούμε για την εύνομη λειτουργία ώστε να σταματήσει η «αφισοκόλληση» των γραφείων κηδειών σε σημεία εκτός των ταμπλό ανακοινώσεων»

Ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Θοδωρής Οικονόμου δήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, με αγγελτήρια κηδειών και μνημοσύνων και κάθε είδους αφισοκολλήσεις σε στύλους της ΔΕΗ, σε κιβώτια του ΟΤΕ και ακόμα χειρότερα σε δένδρα. Από πλευράς μας κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την εξυπηρέτηση όλων όσοι θέλουν να προβούν σε ανακοινώσεις μέσω της τοποθέτησης πινάκων ανακοινώσεων. Ευελπιστούμε πως θα σταματήσει η έκνομη αφισοκόλληση» .

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x Close

Like Us On Facebook