«Άλλος Δρόμος»: Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία

3 μήνες ago
103 Views

Περιμέναμε την τοποθέτηση της δημοτικής αρχής για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο ¨Γιοφύρι του Άργους ¨. Εκείνο που δεν περιμέναμε ήταν η πλήρης περιφρόνηση των πολιτών και το θράσος της δημοτικής πλειοψηφίας. 

Σε ένα έργο εκατομμυρίων έχει ο δήμαρχος την περισσή αγένεια να λέει ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα, οι υπερήλικες, οι μητέρες με τα καροτσάκια κτλ να πηγαίνουν γύρω – γύρω.

Εδώ ισχύει το ¨ αιδώς αργείοι ¨.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι πριν ενάμιση χρόνο, η αντιπολίτευση έκανε ερώτηση στη δημοτική πλειοψηφία για τη συγκεκριμένη κακοτεχνία και ζήτησε να διορθωθεί. Καμία απάντηση δεν λάβαμε και αντί αυτού ο δήμαρχος μιλάει σήμερα ότι η απαγορευτική πινακίδα και η ανάδειξη της κακοτεχνίας γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Στους λίγους μήνες, που απομένει στη θέση του δημάρχου ο κ. Καμπόσος, τον καλούμε να δείξει σοβαρότητα σε σοβαρά θέματα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν του επιτρέπουμε να προσβάλλει το σύνολο των πολιτών.

Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία και αυτή την ψυχραιμία σου συνέστησε και ο φίλος σου δημοσκόπος της Alco.

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Χρήστος Καραργύρης
Συντονιστής

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x Close

Like Us On Facebook